Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Горюшкіна Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. |
Горюшкіна Т. Б. Виноградні вина. Хімічний склад та методи визначення [Електронний ресурс] / Т. Б. Горюшкіна, С. В. Дзядевич // Biotechnology. - 2008. - Vol. 1, № 2. - С. 24-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2008_1_2_5
| 2. |
Горюшкіна Т. Б. Новий амперометричний біосенсор на основі гліцеролоксидази для визначення вмісту гліцерилу [Електронний ресурс] / Т. Б. Горюшкіна, Л. В. Шкотова, Г. З. Гайда, Г. М. Клепач, М. В. Гончар, О. П. Солдаткін, С. В. Дзядевич // Biotechnology. - 2008. - Vol. 1, № 3. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2008_1_3_9
| 3. |
Горюшкіна Т. Б. Оптимізація методики визначення вмісту глюкози у виноматеріалі ензимним амперометричним біосенсором [Електронний ресурс] / Т. Б. Горюшкіна, О. В. Остроухова, О. П. Солдаткін, С. В. Дзядевич // Biotechnology. - 2009. - Vol. 2, № 1. - С. 88-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biot_2009_2_1_10
|
|
|